Udgivelser

"Om lidt ... "
En bog af Jesper Lützhøft
BESTIL BOGEN HER Pris 200,- + forsendelse

Følg med her: Facebook

- Læseeksempel kan downloades her
"Om Lidt" består af en række fotos fra København, men et andet København end det de fleste lægger mærke til. Billeder af tilfældige sammenfald, ting der forsvinder, forsøg på kommunikation mm. Hvert billede har givet anledning til en tekst - nogle gange bare en linie, andre gange på et par sider.

Teksterne er lige så forskellige som billederne, og er vrede, muntre, melankolske, mærkelige osv. og relaterer i et vist omfang til hinanden. Ikke mindst i kraft af at de sammen med billederne bygger et hidtil ukendt København op.

Bogen indeholder ca. 75 billeder og tekster og er på 190 sider. Hvert billede/tekst har en titel:
Om lidt - Om frugt - Om at vente - Om din far - Om at transportere sig - Om at ride mod solnedgangen - Om solen - Om fugle - Om at læse et billede - Om at overleve - Om alt muligt - Om bagsider - Om barndommen - Om begravelses- skikke - Om breve til de forsvundne - Om balance - Om at være imod - Om Caembell - Om golf - Om kjoler - Om cirklens kvadratur - Om familie - Om at tænke - Om dengang - Om at arbejde blåt - Om tiders skiften - Om svigt - Om mindesmærker- Om døden - Om det mangelfulde - Om sorte huller - Om Columbus - Om lidt - Om 3 timer - Om at blive klippet rødhåret med en træsaks - Om evigheden - Om en engel - Om et under- Om hul i hovedet - om kommunikation - Om ensomhed - Om Gentofte - Om din mor - Om at tabe hovedet - Om mode - Om integration - Om komplekser - Om nok - Om ja og nej - Om huller - Om Paradis - Om grokraft - Om sko - Om at drive forretning - Om bondefangeri - Om varsler - Om skorstene - Om Gud - Om udtryk - Om sommeren - Om omdeling af ost - Om vinduer - Om at leve skjult - Om mørket - Om ormehuller - Om penge - Om skudår - Om numre - Om lidt

 


  

 

 

 


"Mundsand"
af Jesper Lützhøft
"At flytte vand med en fugleklo"
af Jesper Lützhøft
"Parlør"
af Jesper Lützhøft
"Halvvejen"
en digtsamling af Jesper Lützhøft
"Om Lidt ..."
en bog af Jesper Lützhøft
SEHNSUCHT
værker af Bent Sørensen
SOMMERMUSIK
udført af flere kunstnere.

Værker af Ole Buck.
JESPER LÜTZHØFT
spiller dansk guitar

Værker af danske komponister
JESPER LÜTZHØFT
spiller guitar

Udvalgte suiter af Johann Sebastian Bach

© 2011 – Finkultur.dk